Over ons

Welkom op de website van Autohuys Dongen, uw occasion specialist! Na bij diverse dealers te hebben gewerkt werd het tijd om de volgende stap te zetten. Een eigen autobedrijf?.. Met occasions in elke prijsklasse, ongeacht het merk. Met als hoofddoel mooie en betrouwbare auto?s te presenteren voor een betaalbare prijs! Op deze website vindt u dan ook klasse occasions van elk merk. Of u nu een Renault zoekt of een BMW, bij Autohuys Dongen kunt u terecht!

Wij adverteren onze occasions met internetprijzen, desgewenst kunt u bij ons een garantieverzekering afsluiten. Hebt u onverhoopt pech en woont u ver uit de buurt? Geen probleem, met onze garantieverzekering kunt u thuis bij uw eigen vertrouwde garage terecht voor herstel! Onze partner hierin is Real Garant.

Al onze occasions zijn gecheckt door de NAP en worden met een Nationale Auto Pas ondersteund. Waardoor u er zeker van kunt zijn dat de auto ook de daadwerkelijk gereden kilometers heeft gelopen.

Wij zijn RDW erkend en kunnen uw eventueel in te ruilen auto meteen vrijwaren, ook kunnen wij uw nieuw aangeschafte auto meteen tenaamstellen.

De aanschaf van een nieuwe auto is vaak een kostbare aangelegenheid en kan een forse aanslag betekenen voor uw portemonnee. Ook hierbij kunnen wij voor u bemiddelen bij het tot stand komen van een financieringsovereenkomst, uiteraard met scherpe tarieven! Onze partner hierin is Finance Bizniz.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Stoomberg 2 te Dongen, de koffie staat al klaar!